Start her

Hvem er jeg, og hvorfor Voksegleder?

Suksesshistorier har et snev av eventyr ved seg, men jeg tror ikke det bare er tilfeldigheter som gjør at noen lykkes som gründere, mens andre ikke gjør det.

Hei, jeg er Bente!

 

Etter 20 år som gründer av mitt eget selskap har jeg rukket å erfare en god del, og utviklet min metode for suksess i arbeidslivet. Jeg ønsker å dele erfaringer, tips og råd med et håp om at flere (og kanskje du), kan bli inspirert til å få flere hverdagsgleder i din arbeidsdag.

Navnet Voksegleder har jeg hatt i mange år, som en motvekt til voksesmertene som vi ofte har mest søkelys på. Der voksesmertene kommer av seg selv i en hektisk hverdag, er voksegledene noe vi må velge å ha fokus på.

Jeg har samlet mye av det jeg har erfart i løpet av mine 20 år som gründer, og laget det som et system i DUSTE-metoden. Sammen med planlagt fokustid og feiring av seiere, mener jeg DUSTE-metoden har vært en av mine største suksessfaktorer på veien mot å eie et selskap (Barnehageressursen) som i dag omsetter for over 100 millioner årlig, og som sysselsetter nærmere 200 årsverk fordelt på over 1000 mennesker hvert år.

Mitt liv og min gründerreise har inneholdt smerte, glede, tårer, latter, tabber, nedturer, oppturer, fortvilelse, takknemlighet – ja, egentlig hele følelsesregisteret og litt til.


Og mitt liv og min gründerhistorie hadde nok sett annerledes ut hadde det ikke vært for klare og hårete mål, feiring av seiere, nettverket mitt, og fokus på voksegleder.

Drit litt i voksesmertene, for de kommer uansett, enten du vil eller ei. Skal vi ikke i stedet gå for gledene?

For meg har voksegledene alltid vært gulrota når dagene har vært lange og slitsomme.

La oss ta en prat