Start her

Er du gründer, og står ved et veiskille?

Vi gründere befinner oss som regel på ett av tre ulike stadier.
Uavhengig av hvor du befinner deg, bistår jeg deg gjerne på veien videre.

Rådvill gründer i oppstartsfasen?
jeg trenger råd
Vanskelig veiskille på din gründerreise?
hjelp meg videre
Kjenner du på voksesmertene?
gi meg vokseglede

Rådvill gründer i oppstartsfasen?

Vil du starte opp for deg selv, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

Det er ikke så lett å vite hvor eller hvordan du faktisk skal begynne, når du skal i gang. Jeg vet kanskje ikke hva som er riktig og mest viktig for akkurat deg, men jeg har noen tanker og tips som kanskje kan hjelpe deg på veien.

Derfor har jeg laget en sjekkliste til inspirasjon og refleksjon over ting det kan være lurt å tenke gjennom og ta stilling til. Følg også gjerne på sosiale medier, og meld deg på onsdags-epost for mer inspirasjon som kanskje kan hjelpe deg på veien.

Last ned sjekkliste her

Står du ved et vanskelig veiskille underveis på din gründerreise?

Er du godt i gang, men stoppet opp ved et veiskille, fordi du ikke helt vet hvilken vei du skal gå videre?

Du har kanskje holdt på noen år, og stoppet litt opp på veien. Kanskje du har ideer du ennå ikke har fått satt ut i livet, eller begynt å kjenne på at hverdagene består av å jobbe med ting du egentlig ikke har lyst til?

Eller trenger du kanskje bare en sparringspartner for å finne ut av din vei videre? Uansett årsak til at du har stoppet opp der hvor du er – er jeg her hvis du trenger noen som kan hjelpe deg videre.

La oss ta en prat

Har du begynt å kjenne på voksesmertene?

De fleste av oss vil på et eller annet tidspunkt kjenne på voksesmerter.

Har bedriften din plutselig vokst deg litt over hodet? Har du begynt å kjenne på at du ikke kommer deg rundt den daglige driften, men i stedet blir tynget av å ha konstant dårlig samvittighet for alt det du «burde» ha gjort – men ikke rekker å gjøre?

Et eller annet sted på gründerreisen vil du sannsynligvis komme til et punkt hvor du begynner å kjenne på voksesmerter. Det er en helt naturlig del av å være gründer. Det som er viktig, er at det ikke tar overhånd, og blir en hindring for voksegledene.

La meg hjelpe deg