mentor

Vekstprogram

Jeg hjelper gründere som er i oppstart, ønsker vekst og som står ved veiskiller.

Min styrke ligger i erfaringene jeg har gjort meg i løpet av snart 30 år i arbeidslivet, hvorav 13 av dem som gründer.

I dag omsetter min bedrift for over 35 millioner årlig. Uten systemer og gode verktøy ville vi ikke hatt kontroll og dertil suksessen vi har hatt.  Uansett hva som har skjedd og hvordan det har gått er voksegledene og de bevisste valgene det som er de viktigste faktorene for suksessen.

Du kan forvente en ærlig sparringspartner med fokus på videre vekst. Jeg har erfart at det å ha noen utenforstående å snakke med ofte er det eneste som skal til for å gjenvinne oversikt og kontroll. Jeg har i tillegg utviklet et arbeidsverktøy som vil gjøre deg i stand til å mestre veien videre.   

Sporsmalstegn

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Jeg ser bedriften som et hjul. Ofte et hamsterhjul, andre ganger som et lykkehjul. Du har det moro, har målet i sikte, men strever med å komme videre. Jeg vil være den som kan stoppe hjulet litt, så vi sammen kan bygge videre på kvaliteten som er viktig for din bedrift. Mitt verktøy – bedriftshjulet – er en visuell modell som gir deg oversikt over alt en leder må ta stilling til i daglig drift, som økonomi, ansatte, kunder, leverandører, og mer. Bedriftshjulet legger til rette for en kontinuerlig evaluering av hvert av disse områdene.

hamsterhjul

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Mentorprogrammet Voksegleder:

I september vil vi sette igang nytt VEKSTprogram for deg som ønsker utvikling og vekst i din bedrift.

Programmet har en varighet på tre måneder fra oppstart, med månedelige samlinger, individuelle samtaler og gode verktøy.