Stolt gründer og eier av www.ressursen.no

om-meg-bente

Om meg

Jeg er en ganske vanlig dame fra Fjelldalen i Skien i Telemark. For 14 år siden flyttet jeg til Lillestrøm med sønnen min og ny mann. Livet bestod av endringer. I 2004 etablerte jeg min første bedrift Barnehageressursen, som nå har endret navn til Ressursen.

Ikke visste jeg at vel 10 år senere skulle sitte med en gründersuksess og millionlønn!

Planen var enkel: Tjene penger til livets opphold på noe jeg var god til. Men det viste seg raskt at som bedriftseier måtte jeg være god på mye. Altfor mye.

Tidlig valgte jeg å ikke bli god på alt, og betalte for hjelpen. Revisor, regnskapsfører, grafisk designer, styreleder, nettverk som unte meg suksess, for å nevne noe.

Ettersom årene har gått og jeg har ansatt mine kollegaer, har alle vært bedre enn meg på noe. Det har hjulpet i en hektisk hverdag. For midt oppi det hele ble jeg mamma på nytt. To ganger. 

I dag omsetter for ca 35 millioner i året på vikartjenester til barnehager og skoler. Min eldste sønn er nå daglig leder og vi er blitt en familiebedrift. Det kjennes godt! Men vit at veien til suksess har for meg, som for de fleste andre, vært preget av både nedturer og oppturer.

Voksegledene har vært gulroten når dagene har vært lange og slitsomme. Å ta godt vare på mitt bedriftshjul, med hjulsjekk både titt og ofte, har vært avgjørende. Med hjelp av verktøyene jeg har etablert, har jeg klart å holde kontroll og oversikt, tatt tøffe valg, prioritert noen oppgaver og satt andre på vent, i påvente av enten mer tid eller penger.

Suksesshistorier har et snev av eventyr ved seg. Men jeg tror ikke det er tilfeldig at noen lykkes, mens andre ikke gjør det.

I mitt nye selskap, Voksegleder, bidrar jeg med mine erfaringer og nettverk, til støtte og inspirasjon for at også du skal lykkes i din vekst som gründer og bedriftseier. 

 

Bente